Optimisme bij Liberec: "We zijn klaar voor Groningen"

21 oktober 2015, 21:29

Slovan Liberec zorgde in de vorige speelronde van de Europa League voor een daverende verrassing, door Olympique Marseille op Franse bodem met 0-1 te verslaan. De Tsjechen willen deze fraaie prestatie een mooi gevolg geven tegen het na twee duels nog puntloze FC Groningen, dat donderdag op bezoek komt. Coach Jindrich Trpisovsky zit vol vertrouwen.

"We zijn er klaar voor en willen heel graag de thuiswedstrijd winnen", zegt Trpisovsky voor het tweeluik met Groningen op de website van zijn tegenstander. "Dat is tegen SC Braga de vorige keer niet gelukt en we gaan er morgen vol voor. Er zijn nog twaalf punten te behalen in de groep en daarom is het heel belangrijk dat we morgen voor de drie punten zullen strijden."

Trpisovsky heeft Groningen onder meer zien spelen tegen Vitesse (5-0 verlies). "Ze hebben daar zeker kansen gehad, al doet het resultaat anders vermoeden. Ik ga niet zeggen wie de favoriet is, we zullen het morgen wel zien. Natuurlijk hebben we extra informatie gekregen van onze verdediger Ondrej Svejdik (oud-speler van Groningen, red.). Hij gaf aan de ploeg al lang niet te hebben gezien, maar we hebben er zeker iets aan gehad."

Naast de trainer schoof ook aanvoerder David Pavelka aan op de persconferentie. "We hebben beelden van de tegenstander gezien en weten dat Nederlanders graag offensief spelen. Ik ken de stijl en we weten dus wat we moeten verwachten. Uiteraard willen wij ook graag aanvallend spelen, maar ik denk dat het Nederlandse voetbal toch van een ander niveau is. Daarnaast weten we dat er veel supporters uit Groningen op de tribunes zullen zitten, wellicht zijn er zelfs meer Nederlandse supporters van Tsjechen", aldus de captain van Slovan Liberec.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen