Verhaegh en Klavan vinden duel met AZ speciaal

21 oktober 2015, 21:10

Bij de persconferentie voor de Europa League-wedstrijd tussen AZ en FC Augsburg schoven er diverse bekenden van de Eredivisie aan bij de Duitse club. De Nederlander Paul Verhaegh en Ragnar Klavan, oud-speler van onder meer AZ, stonden de media te woord. Met Augsburg zijn ze nog zonder punten in Europa, waardoor er in Alkmaar eigenlijk gewonnen moet worden.

Verhaegh vindt het speciaal om in de EL tegen een Nederlandse club te spelen. "Er zullen veel familie en vrienden aanwezig zijn, daarom is het een speciale wedstrijd. Maar winst staat voorop. We staan onderaan in de Bundesliga en hebben in de Europa League uit twee wedstrijden nul punten. Dat moet beter en het liefst morgen al met een overwinning. Zo kunnen we zelfvertrouwen opdoen", zegt de captain van Augsburg op de AZ-website.

Voor Klavan is het affiche misschien nog wel extra bijzonder, omdat hij in het verleden voor AZ uitkwam. "Ik heb hier mooie tijden meegemaakt, ben kampioen geworden en heb grote trainers gehad, die me veel hebben geleerd. Als ik hier rondloop, zie ik veel oude bekenden. Ik slaap niet met de kampioensschaal naast m'n bed, maar af en toe denk ik nog wel aan Alkmaar", knipoogt de Est. "Omdat het al 3,5 jaar geleden is dat ik hier speelde, ken ik van de huidige selectie nog maar drie of vier jongens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen