Groep A: PSG en Real scoren niet, Malmö pakt winst

21 oktober 2015, 23:09

Paris Saint Germain en Real Madrid hebben woensdagavond een teleurstellende kraker gespeeld in de Champions League, maar blijven ondanks een bloedeloze en doelpuntloze remise in Parijs de dienst uitmaken in Groep A. De voetbalgrootmachten staan allebei vier punten voor op Malmö FF, dat ten koste van nummer laatst Shaktar Donetsk haar eerste drie punten pakte: 1-0.

Het was een wedstrijd waar je als voetballiefhebber even goed voor ging zitten: de sterrenensembles van Paris Saint Germain en Real Madrid stonden tegenover elkaar in het Parc des Princes. Maar alles waar men op hoopte – spektakel, goed voetbal, kansen over en waar, een hoog tempo, noem maar op – dat leverde het geweldige affiche niet op. Na negentig minuten voetbal was de 0-0 eindstand dan ook niet gek.

Cristiano Ronaldo was de gevaarlijkste man van het veld. In de eerste helft kreeg hij al een aantal mogelijkheden, maar zijn grootste kans diende zich aan na een minuut of zeventig. Na een passje van de sterk spelende Marcelo schoot hij de bal echter snoeihard voorlangs met zijn linkervoet. Hoewel Real Madrid een licht overwicht had in Parijs, verdiende deze wedstrijd niet veel meer dan de 0-0 eindstand.

Toch hebben PSG en Real weinig te vrezen, aangezien Malmö FF ondanks een 1-0 zege op Shaktar Donetsk nog op vier punten (zeven versus drie) achterstand staat. De Zweedse club won dankzij een doelpunt van oud-Ajacied Markus Rosenberg met 1-0 van de Oekraïense opponent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen