Robben optimistisch over rentree: "Ziet er goed uit"

22 oktober 2015, 11:29

Arjen Robben heeft sinds begin september al geen wedstrijd meer gespeeld voor Bayern München, maar heeft zijn rentree bij de Duitse recordkampioen weer in het zicht. De thuiswedstrijd tegen 1.FC Köln van komende zaterdag is haalbaar voor de aanvoerder van het Nederlands elftal.

Robben werd aanvankelijk direct na de interlandonderbreking terug verwacht, maar moest de wedstrijden tegen Werder Bremen (0-1 winst) en Arsenal (2-0 verlies) nog aan zich voorbij laten gaan. Wellicht maakt hij tegen Köln dus wel zijn rentree. "Het gaat goed met mij", zegt de Nederlander tegen Kicker. In de thuiswedstrijd van Oranje tegen IJsland liep hij een spierblessure op.

Robben vloog niet met de selectie van Bayern naar Londen voor het duel met Arsenal, maar bleef achter in München. "Ik heb getraind met het amateurteam", geeft hij aan. Hij vertrouwt erop dat hij zaterdag zijn comeback kan vieren. "Als het deze week goed gaat, dan ben ik fit en kan ik weer in actie komen. Het ziet er goed uit voor zaterdag", aldus de optimistische Robben.

Sebastian Rode kan waarschijnlijk nog niet spelen bij Bayern. Dat geldt ook voor Mehdi Benatia, maar de Marokkaanse verdediger zet wel stappen in zijn herstel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen