Vd Brom neemt El Hamdaoui nog niet mee naar Kuip

23 oktober 2015, 14:41

Mounir El Hamdaoui tekende deze week een contract tot en met het einde van het seizoen bij AZ, maar de aanvaller moet zijn rentree bij de Alkmaarders nog even voor zich uit schuiven. Coach John van den Brom heeft hem nog niet in de wedstrijdselectie voor het treffen met Feyenoord in de Kuip opgenomen, omdat hij nog niet wedstrijdfit is.

El Hamdaoui ondervindt hinder van een bovenbeenblessure en moet daarom geduldig zijn. "Mounir wil heel graag van waarde zijn voor AZ. Feyenoord-uit zou wat dat betreft een mooie wedstrijd zijn, ook omdat hij in Rotterdam woont. Maar Mounir heeft de hele week aangepast getraind, hij moet nog even geduld hebben. Jammer dat hij nog niet beschikbaar is, maar z'n herstel gaat goed. Ik denk niet dat het heel lang meer gaat duren", zegt de hoopvolle Van den Brom op de clubwebsite.

AZ wil zich herpakken, na de 0-1 nederlaag tegen FC Augsburg in de Europa League. Met een overwinning in Rotterdam-Zuid zou het goede gevoel in één klap terug zijn in Alkmaar. Dat wordt niet makkelijk, weet Van den Brom. "Feyenoord is in the mood. Ze hebben vorige week tegen sc Heerenveen een geweldige eerste helft gespeeld. Ik weet nog dat we vorig jaar een fantastische wedstrijd in De Kuip speelden. Dat was voor ons de ommekeer in het seizoen. We zijn nu wat verder met z'n allen, maar de situatie dat we nog te laag staan is hetzelfde."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen