Gustafson: "Ik blijf met beide benen op de grond"

24 oktober 2015, 16:04

Simon Gustafson kwam afgelopen zomer naar Feyenoord en het duurde even voordat Het Legioen echt kennis kon maken met de Zweed. De laatste weken blinkt de spelmaker echter uit bij de Rotterdammers en lijkt dan ook zijn draai volledig te hebben gevonden. De twintigjarige middenvelder weigert ondanks zijn succes te gaan zweven.

"Ik blijf met beide benen op de grond", zegt de middenvelder, die zondag tegen sc Heerenveen twee keer scoorde. "Het is belangrijk om geconcentreerd te blijven. Er staan namelijk mooie wedstrijden op het programma", zegt hij tegen RTV Rijnmond. Zondag wacht AZ, dat mogelijk wat vermoeid is door de wedstrijd van donderdag in de Europa League. "Dat is altijd lastig te zeggen. Natuurlijk hebben ze een wedstrijd in de benen en misschien zijn ze vermoeid, maar ze ontwikkelen zich ook in die wedstrijden."

AZ is dit seizoen nog zoekend, maar Gustafson is op zijn hoede. "We hebben ze geanalyseerd en als we ons spel spelen hebben we een goede kans om te winnen", aldus Gustafson, die met Feyenoord enkele dagen later tegen Ajax speelt. "Die wedstrijden zijn nu niet het belangrijkste. Zondag heeft de prioriteit. Het duel tegen AZ is weer voorbereiding naar de volgende wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen