Stans helpt Excelsior aan onverdiende zege bij Roda

24 oktober 2015, 22:45

Een week na het knappe gelijkspel op bezoek bij PSV heeft Excelsior een fraaie uitzege geboekt. Op visite bij het uitstekend presterende Roda JC werd er op gelukkige wijze met 1-2 gewonnen. Jeff Stans zorgde in de tweede helft met een weergaloze vrije trap voor de winnende treffer. De middenvelder liet in de slotfase echter nog na om het duel in het slot te gooien, want hij miste een strafschop.

In de eerste veertig minuten had de thuisploeg eigenlijk helemaal niets te duchten van Excelsior. De bezoekers speelden slap, verloren duels en wisten voorin al helemaal geen potten te breken. Dat Sander Fischer Excelsior in de 41ste minuut op 1-1 zette, was dan ook een totale verrassing. De aanvoerder kopte uitstekend raak uit een hoekschop en zorgde ervoor dat Excelsior onterecht met een 1-1 stand ging rusten. Want dat dat onverdiend was, mocht duidelijk zijn. Roda deelde, zonder veel kansen te krijgen, de lakens uit op eigen veld.

Ook na de pauze speelde Excelsior niet geweldig, maar de ploeg slaagde er wel in om het duel te winnen. In een meeslepend voetbalgevecht was Jeff Stans dé man van de tweede helft. Ondanks het overwicht van Roda schoot de spelmaker Excelsior in de 66ste minuut op voorsprong. Hij stuurde op schitterende wijze een vrije trap keihard in de bovenhoek en zette daarmee de 1-2 op de borden. Overigens kreeg invaller Nigel Hasselbaink bij het vieren van de goal een plastic beker tegen zijn hoofd. Het thuispubliek liet zich daarmee van haar slechtste kant zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen