Streppel: "Amusant? Ik ben aan het werk"

24 oktober 2015, 23:35

Willem II-coach Jurgen Streppel kan weinig met de suggestie dat het thuisduel met SC Heerenveen amusant was. De thuisploeg kreeg in de slotfase een uitgelezen kans om de drie punten te pakken, maar Heerenveen-keeper Erwin Mulder keerde een penalty van Stijn Wuytens. Daardoor werd het 2-2 in Tilburg.

"Jij kan het amusant vinden, ik ben aan het werk. Als je vlak voor tijd een cadeautje krijgt, moet je dat pakken en inpakken en wegwezen", moppert Streppel bij Omroep Brabant. De oefenmeester had een zege van zijn ploeg wel te veel van het goede gevonden. "We hebben niet de controle gehad. Eerste helft ging nog wel, de tweede helft niet. Dit is niet de manier waarop we willen spelen. Aan beide kanten was de angst om te verliezen te groot."

Streppel is wel tevreden over Richairo Zivkovic, die zijn eerste goal maakte voor Willem II. "Eindelijk een doelpunt. Daar ben ik heel tevreden mee", aldus Streppel. "Hij werkt hard om uit een vervelende periode te komen. Laten we hopen dat dit de opmaat is naar meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen