Interim-coach Maas: "Vitesse niet klaar voor de test"

Jw
25 oktober 2015, 18:51

Vitesse gaf zondag een 1-0 voorsprong uit handen tegen Ajax en verloor uiteindelijk zelfs de wedstrijd. Interim-trainer Rob Maas, die de geschorste Peter Bosz verving op de bank bij Vitesse, concludeerde dat zijn team niet geslaagd is voor deze test. 

"Ik had er meer van verwacht, zeker qua agressiviteit. Het druk zetten verliep vaak in een te laag tempo. We waren niet klaar voor de test", aldus Maas tegen FOX Sports. Vitesse had de wind in de zeilen toen het in de tweede helft op voorsprong kwam, maar liet zich vervolgens alsnog verrassen door de Amsterdammers.

"Het was een wedstrijd met weinig grote kansen. Opeens sta je dan met 1-0 voor en binnen twee minuten zag de wereld er totaal anders uit", doelde Maas op de dubbelklapper van Ajax. Viktor Fischer en Riechedly Bazoer lieten de wedstrijd kantelen in de 71ste en 73ste minuut. 

Aanvoerder Guram Kashia weet het verlies aan een verschil in mentaliteit. "Het was een lastige wedstrijd voor ons, zeker in de tweede helft. Na onze goal verloren we de controle over de wedstrijd. We hebben een jong team en dat maakt ons wisselvallig. Na rust ging ons niveau omlaag. We konden ons niet een wedstrijd lang focussen en daar maakt een ploeg als Ajax gebruik van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen