Van den Brom: "Niet alles op El Hamdaoui gooien"

Jw
25 oktober 2015, 22:16

AZ vergat zichzelf zondag te belonen in de Kuip. Dat benadrukte trainer John van den Brom na afloop van de 3-1 nederlaag tegen Feyenoord. "We creëren veel kansen en dat is ook een kwaliteit. Maar je moet jezelf een keer belonen", aldus de oefenmeester van de Alkmaarders voor de camera van FOX Sports.

Daarmee haalde Van den Brom een bekend probleem aan van AZ. De Alkmaarders komen in de meeste wedstrijden, zowel nationaal als internationaal, uitstekend mee, maar scoren simpelweg te weinig. De hoop van de fans is dan ook gevestigd op Mounir el Hamdaoui, de voormalig topscorer van de Eredivisie die afgelopen week werd gecontracteerd. 

El Hamdaoui maakte vandaag nog niet zijn rentree voor AZ, maar Van den Brom tempert de verwachtingen rondom de 31-jarige aanvaller. "We moeten het niet allemaal op Mounir gooien", zei de coach. 

Aanvaller Vincent Janssen, die er met El Hamdaoui een geduchte concurrent bij heeft gekregen, vond dat Feyenoord veel te danken had aan de doelman. "Het was zeker zonde, we krijgen genoeg kansen vandaag, maar we waren een beetje ongelukkig. Al denk ik ook dat Kenneth Vermeer hen daarbij meerdere keren in de wedstrijd hield."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen