Besiktas grote winnaar van speelronde na vijfklapper

26 oktober 2015, 20:05

Besiktas heeft maandagavond optimaal geprofiteerd van het 1-1 gelijkspel in de beladen kraker tussen Fenerbahçe en Galatasaray van afgelopen zondag. De formatie van coach Senol Günes toonde haar spierballen op bezoek bij Antalyaspor, waar het met 1-5 won, en staan daardoor steviger aan de leiding in de Süper Lig.

Het ging de afgelopen dagen in Turkije bijna alleen maar over de verhitte topper tussen Fenerbahçe en Galatasaray, maar ondertussen staat hun stadgenoot vier punten los in de titelstrijd. Het uitduel met het Antalyaspor van Samuel Eto'o was een nieuwe test voor Kara Kartallar, dat hier met verve voor slaagde. Onder aanvoering van Mario Gomez werd er een klinkende overwinning geboekt.

Gomez was goed voor twee doelpunten in Antalya, waardoor de 30-jarige Duitser zijn totaal in de competitie alweer op acht bracht. Necip Uysal, Olçay Sahan en Cenk Tosun namen de overige treffers voor hun rekening. De in Zaandam geboren Oguzhan Ozyakup onderscheidde zich met een fraaie assist. Eto'o was trefzeker voor de thuisploeg.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen