Barcelona en Newcastle in beroep tegen rode kaarten

26 oktober 2015, 23:20

Javier Mascherano werd afgelopen zondag in de thuiswedstrijd van FC Barcelona tegen Eibar (3-1 winst) met een rode kaart van het veld gestuurd, omdat hij volgens de arbiter van dienst de assistent-scheidsrechter had uitgescholden. Er hangt hem zodoende een schorsing van twee tot vier duels boven het hoofd, maar Barça protesteert.

De Catalaanse topclub heeft een beroep aangetekend tegen de rode prent van Mascherano. Barcelona is van mening dat de Argentijnse verdediger 'slechts' zijn woede in het algemeen wilde uiten en de grensrechter hierbij niet als doelwit had. Vice-voorzitter Jordi Mestre claimt bovendien dat Barça video- en audiobewijs heeft dat de Argentijn niet gezegd heeft wat scheidsrechter Carlos del Cerro Grande gerapporteerd heeft.

Ook Newcastle United is in beroep gegaan tegen een rode kaart. Fabricio Coloccini werd afgelopen zondag in de Tyne-Wear derby tegen Sunderland heel zwaar gestraft voor een lichte duw jegens Steven Fletcher. De rode kaart en de daaruit voortvloeiende strafschop leidde een pijnlijke 3-0 nederlaag in voor Newcastle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen