Capelle-held legt wereldgoal uit: "Was een beetje moe"

28 oktober 2015, 10:11

De absolute held van vv Capelle is voorlopig Jordao Pattinama. Hij bezorgde de amateurs dinsdag een plek in de vierde ronde van de KNVB Beker, door op bezoek bij FC Dordrecht het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Hij schoot in de verlenging raak, vanaf een meter of veertig.

Bij RTV Rijnmond blikt Pattinama terug op het bekerduel: "We hadden al wat kansjes gehad, maar ik vond dat Dordrecht ook niet veel creëerde. Ik had zelf een grote kans gemist en dan komt er ook wat frustratie bij kijken, maar uiteindelijk maak ik vijf minuten voor tijd in principe een wereldgoal. Ik was eerlijk gezegd een beetje moe en ik zag de keeper voor zijn goal staan. De ontlading daarna gaf een onbeschrijflijk gevoel."

De overwinning is een historische prestatie voor de amateurclub, weet Pattinama. "Capelle heeft deze ronde nog nooit gehaald. Dat is mooi voor iedereen van de club. We zijn hartstikke blij." Tegen wie zijn team moet spelen in de vierde ronde van het nationale bekertoernooi maakt de matchwinner niet uit. "Het liefst uit tegen een mooie club. Liever geen Feyenoord, want het zou zonde zijn als zij er dan uit gaan", grapt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen