Wenger: "We kunnen niet in alle competities meedoen"

28 oktober 2015, 09:22   Bijgewerkt: 28 oktober 2015, 11:48

Manager Arsene Wenger van Arsenal ligt niet wakker van de 3-0 nederlaag van zijn ploeg tegen Sheffield Wednesday in de League Cup. De Fransman lijkt het, door de vele blessuregevallen in zijn ploeg, eigenlijk wel prima te vinden dat een streep door dit toernooi kan.

Tegen Sheffield vielen dinsdag Alex Oxlade-Chamberlain en Theo Walcott geblesseerd uit en daarmee werd de ziekenboeg van Arsenal weer groter. "Hierdoor zitten we krap in de spelers", weet Wenger. Tegen Sheffield stonden de 19-jarige debutanten Glen Kamara en Alex Iwobi in de basis, Ismael Bennacer (16) en Kristian Bielik (17) vielen in. Dat was teveel van het goede, stelt Wenger. "Deze spelers zijn er nog niet klaar voor om op dit niveau te spelen. Nadat twee spelers uitvielen, had ik Gabriel en Nacho Monreal nog op de bank. Maar ik wilde hen aan de kant houden, omdat we het ons niet kunnen permitteren nog meer spelers te verliezen."

Het gevolg was dat Arsenal overlopen werd door het gretige Sheffield Wednesday. Wenger ligt daar niet wakker van: "Met de selectie zoals die op dit moment is, kunnen we niet in alle competities meedoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen