Dortmund veegt Paderborn van de mat in bekertoernooi

28 oktober 2015, 20:55

Borussia Dortmund heeft de uitstekende vorm in de competitie moeiteloos doorgetrokken naar het bekertoernooi. In de tweede ronde van de DFB Pokal werd SC Paderborn 07 compleet overklast: 7-1. De bezoekers kwamen nog wel op voorsprong, maar werden in het restant van de wedstrijd van de mat geveegd.

Via Srdan Lakic kwam Paderborn na twintig minuten verrassend op voorsprong bij Dortmund, dat daarna het tempo opschroefde. Via drie goals voor rust, van Adrián Ramos, Gonzalo Castro en Shinji Kagawa stelde Dortmund al snel orde op zaken. Na de pauze scoorde Dortmund nog vier keer, waardoor er uiteindelijk een ruime 7-1 zege werd geboekt. De cijfers van Dortmund zijn dit seizoen indrukwekkend, de ploeg van Thomas Tuchel scoorde in negentien wedstrijden maar liefst 61 keer.

Ook Bayer Leverkusen heeft met speels gemak de laatste zestien van het toernooi bereikt. Het won met 0-6 van Viktoria Köln, waar Jules Reimerink de hele wedstrijd speelde. FC Augsburg presteert in de Bundesliga teleurstellend, maar heeft in de DFB Pokal wel succes geboekt. SC Freiburg werd met 0-3 geklopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen