Breinburg maakt eindelijk eerste goal: "Het voelt goed"

30 oktober 2015, 09:09

Hij loopt al sinds 2010 mee, maar scoren deed Gregor Breinburg nog niet in het betaald voetbal. Donderdag was het eindelijk zover, de middenvelder van NEC brak de ban in de bekerwedstrijd tegen Sparta (4-0).

"Ik ben blij, natuurlijk. Eindelijk. Het voelt goed", zegt Breinburg bij Omroep Gelderland over zijn eerste doelpunt. Hij beschrijft de goal: "Ik draaide open en schoot gewoon. Maar ik ben er niet mee bezig geweest hoor."

Nadat hij de score geopend had, stond Breinburg ook aan de basis van de 2-0. Zijn schoot ging via de paal en een Sparta-speler in het doel. "Vorig jaar ging ie er via de paal weer uit. Nu had ik wat geluk. Dat moet je soms ook hebben. Ja, het was een makkelijke avond. We domineerden. Een goede uitslag", stelt hij tevreden vast.

Breinburg lijkt zijn basisplaats veroverd te hebben in het team van Ernest Faber. "Je moet blijven vechten voor je plekkie, maar het elftal staat wel. Alles is nu veel duidelijker ook. In het begin kwamen er nog steeds spelers bij. Toen was alles anders. We zijn goed met elkaar bezig en hopen dit nu zo lang mogelijk vast te houden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen