Maduro: "PEC Zwolle is een directe concurrent"

30 oktober 2015, 14:40

Drie punten bedraagt het verschil tussen PEC Zwolle en FC Groningen op de ranglijst, in het voordeel van de ploeg uit Overijssel. Dat gaatje kan FC Groningen zaterdag in één klap dichten, want beide clubs staan in Euroborg tegenover elkaar. Een belangrijke wedstrijd, concludeert Hedwiges Maduro.

"We willen winnen, doen het thuis goed en zijn in de competitie in Euroborg nog ongeslagen. PEC Zwolle staat vlak boven ons en is dus een directe concurrent", blikt hij op de clubsite vooruit op het duel.

Maduro is positief over het elftal van coach Ron Jans. "Ze hebben een voetballende ploeg en staan niet voor niets zo hoog. Ze spelen geen Europees voetbal en zijn ook uitgeschakeld in de beker waardoor ze nog fris zijn. Natuurlijk voel je dat wij veel wedstrijden hebben gespeeld de laatste weken en daarom moeten we in de momenten waarop we niet onder druk staan, rust pakken. We moeten slim zijn en elkaar helpen als team."

Voor Jesper Drost is het een bijzondere wedstrijd, hij kwam deze zomer over van PEC Zwolle. De afgelopen dagen heeft de middenvelder, midweeks trefzeker in het bekerduel met FC Utrecht, contact gehad met oude bekenden uit Zwolle. "Meer dan dat ik had verwacht. De trainer heeft me een bericht gestuurd en met onder andere Wouter Marinus heb ik contact gehad. Dat ging niet echt over de wedstrijd en was meer lol onder elkaar. Ze hebben gevraagd of ik ga spelen, maar dat weet ik echt nog niet. We hebben vandaag getraind en uit de oefeningen was nog niets af te lezen. Natuurlijk hoop ik dat ik mag spelen, ik voel me goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen