Jans: "Hadden in rust gevoel dat het nog niet klaar was"

31 oktober 2015, 22:06

PEC Zwolle ging zaterdag voor de derde keer op rij onderuit in de Eredivisie. In de Euroborg was FC Groningen met 2-0 te sterk voor de ploeg uit Overijssel. De eindstand was al bij rust bereikt, al stapten de Blauwvingers nog wel vol vertrouwen het veld op voor de tweede helft.

"Ons strijdplan was om er een temposlag van te maken en in de eerste twintig à 25 minuten zag je dat Groningen problemen had met het druk zetten van ons", citeert de officiële website van FC Groningen PEC Zwolle-coach Ron Jans. "Het spelbeeld was naar wens, maar de stand niet. Want na een uitbraak van Antonia kon De Leeuw fantastisch inkoppen. En daarna was er nog de doorloopactie van Lorenzo Burnet die voor de 2-0 zorgde."

"In de rust hadden we het gevoel dat het nog niet klaar was", vervolgt Jans. "Een kans voor Wouter Marinus werd goed gepakt door Sergio Padt. En Groningen stond massaal te verdedigen. Een kopbal van Van Polen ging nog op de lat. Als we die goal gemaakt hadden, waren we misschien terug gekomen. Vandaag was het dik onvoldoende in voorzetten, aannames, keuzes voor de goal. En dus was het verlies terecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen