Jans niet blij met Veldwijk: "Gaan robbertje vechten"

1 november 2015, 09:57

Coach Ron Jans gaat bij PEC Zwolle de confrontatie met zijn spelers aan. Voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen zette hij twee van zijn beste spelers, Lars Veldwijk en Sheraldo Becker, op de bank. Veldwijk mocht, ondanks de achterstand, niet eens invallen.

In gesprek met de NOS geeft Jans toe dat het, gezien de stand, 'hartstikke logisch' zou zijn geweest om Veldwijk in de ploeg te brengen. "Ik had niet het idee dat Lars vandaag de juiste mindset had. De warming-up had daar ook mee te maken", legt de coach uit. Jans wil maandag rond de tafel gaan zitten met Veldwijk. "We gaan een robbertje vechten. Als je kerels bent, vertel je elkaar de waarheid. En dan kun je verder."

Jans legde desgevraagd ook uit waarom hij ervoor koos om Veldwijk en Becker te passeren tegen FC Groningen. "Zij moeten meer de motivatie hebben om te doen wat ze moeten doen", aldus de trainer.

PEC Zwolle verloor met 2-0 in Groningen, dat was alweer de vijfde nederlaag in de laatste zes duels. Geen beste serie, weet ook Jans. "Het is geen crisis bij PEC Zwolle. Maar we gaan ons wel beraden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen