Napoli kan fraaie reeks niet doorzetten in Genoa

1 november 2015, 17:03

Na vijf overwinningen op rij is Napoli weer eens tegen puntverlies aangelopen in de Serie A. Op bezoek bij Genoa kwam de ploeg van coach Maurizio Sarri niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

Napoli maakte de afgelopen weken indruk in de Serie A door achtereenvolgens Juventus, AC Milan, Fiorentina, Chievo en Palermo te verslaan. Door die fraaie reeks was het opgeklommen naar de top van de ranglijst en bij winst op Genoa kon het de koppositie pakken, maar die kans wist de ploeg niet te grijpen. Met voormalig PSV'er Dries Mertens in de basis bleef het, ondanks een duidelijk veldoverwicht, 0-0. Door dit eerste puntverlies sinds 23 september blijft Napoli steken op plek vier. Koploper Fiorentina, dat eerder op de dag eenvoudig van Frosinone won, heeft twee punten meer.

Naast Genoa-Napoli eindigden twee van de drie andere wedstrijden in de Serie A die om 14.30 uur begonnen in een doelpuntloos gelijkspel. Ook bij Carpi-Verona en Udinese-Sassuolu werd niet gescoord. Alleen bij Bologna-Atalanta vielen doelpunten, drie zelfs. Deze werden allemaal gemaakt door de thuisploeg. Bij Atalanta, de nummer zeven van de ranglijst, stond Marten de Roon in de basis. Bologna heeft door de overwinning zicht op de teams boven de rode streep. Het heeft nu negen punten, één minder dan nummer zeventien Frosinone.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen