V/d Brom tempert verwachtingen rondom El Hamdaoui

Jw
1 november 2015, 19:45

Mounir el Hamdaoui was zondag voor het eerst sinds lange tijd weer te zien in het shirt van AZ. De 31-jarige spits is teruggekeerd in Alkmaar en kreeg tegen NEC het vertrouwen van trainer John van den Brom. De Marokkaans international kon het verschil echter niet maken, al keek trainer John van den Brom daar niet van op. 

Van den Brom legde tegenover FOX Sports uit dat AZ niet zomaar van het gebrek aan scorend vermogen af is. "Het klinkt misschien gek wanneer je verliest, maar ik ben blij dat hij zestig minuten heeft gespeeld. Je ziet dat hij vooral in en rond de zestien ontzettend doelgericht is en ook anderen daardoor beter kan laten spelen. Maar laten we nu niet verwachten dat Mounir het manco van AZ ineens weg gaat nemen."

De Alkmaarders gingen in eigen huis met 4-2 onderuit tegen NEC. De oefenmeester had moeite met de nederlaag en zocht naar verklaringen. "Er was helemaal geen aanleiding voor dat we vandaag zo diep zouden wegzakken. Daarom is het ook zo moeilijk te accepteren dat je zo kansloos een wedstrijd verliest zoals nu gebeurd is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen