Koeman: "In eerste helft beste voetbal van seizoen gezien"

Jw
1 november 2015, 21:15

Southampton steeg zondag door de zege op AFC Bournemouth naar de zevende plaats in de Premier League. Trainer Ronald Koeman heeft zijn ploeg zodoende na elf speelronden weer uitstekend op de rails. De 52-jarige oefenmeester was lovend over het voetbal dat zijn ploeg vandaag liet zien.

The Saints sloegen in de 31ste en 36ste minuut toe via Steven Davis en Graziano Pelle, wat genoeg was voor de overwinning. "In de eerste 45 minuten heb ik het beste voetbal van dit seizoen gezien", zei Koeman tegenover de BBC. "Er was veel beweging en de doelpunten waren geweldig. We hebben een beetje geleerd van de wedstrijd tegen Leicester City, waarin we een 2-0 voorsprong niet konden verdedigen. Ik heb ze verteld dat een tegenstander altijd reageert en daar moet je mee leren omgaan."

Tegen het lager geklasseerde Bournemouth lukte dat dus wel. Southampton kwam na de voorsprong niet serieus meer in de problemen, al vond Koeman dat het beter kon in de tweede helft. "We weten dat we fantastisch voetbal kunnen spelen. Als we dat vasthouden en kunnen leren van de tweede helft vandaag, zullen we dit seizoen hoog eindigen", besloot de Nederlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen