Doelpunt invaller Kishna onvoldoende voor Lazio

Jw
1 november 2015, 22:55

SS Lazio is zondag in eigen huis afgedroogd door AC Milan. De Romeinen verloren met 3-1 van de concurrent uit Milaan, die door de zege nu een punt meer hebben in de Serie A. Ricardo Kishna kwam als invaller nog wel tot scoren, maar het bleek uiteindelijk slechts een eretreffer.

Andrea Bertolacci had in de eerste helft geprofiteerd van een fout van doelman Federico Marchetti, die een stuiterschot van Alessio Cerci niet goed verwerkte. Na de rust bouwde de Fransman Phillippe Mexes, die pas een minuut in het veld stond, de score uit naar 2-0. Carlos Bacca gooide de wedstrijd vervolgens in het slot door de derde goal namens de uiterst effectieve bezoekers te maken. Het was vervolgens alleen voor Kishna's status in Rome nog goed dat hij zijn tweede doelpunt in dienst van Lazio maakte.

De drie andere aanwezige Nederlanders kwamen niet in actie. Wesley Hoedt en Edson Braafheid bleven op de bank bij Lazio, Stefan de Vrij ontbrak vanwege een knieblessure. Bij AC Milan werd ook bankzitter Nigel de Jong geen speeltijd gegund. 

Bij AC Milan viel oud-PSV'er Alex overigens uit met een zorgwekkende hoofdblessure. De 16-jarige doelman Gianluigi Donnarumma probeerde de bal weg te werken, maar raakte daarbij met zijn knie het hoofd van zijn Braziliaanse teamgenoot. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen