Cocu wil zege met PSV: "Anders afhankelijk van anderen"

Ger
2 november 2015, 15:18

Trainer Phillip Cocu hoopt dinsdagavond met PSV revanche te nemen op VfL Wolfsburg. In de vorige speelronde van de Champions League gingen de Eindhovenaren in Duitsland nog met 2-0 onderuit. Cocu hamert in zijn vooruitblik op het vierde groepsduel op 'wedstrijdbepalende details'.

"Dat is wat morgen bepalend gaat zijn. Dat is wat in topwedstrijden altijd bepalend is", aldus Cocu op de website van PSV. "Zoals we hebben kunnen zien geeft het spelen van een goede wedstrijd geen garantie voor een goed resultaat. Zij waren toen doeltreffender dan wij. Morgen zal dat anders moeten. We hebben bovendien een resultaat nodig. Het is niet zo dat we kansloos zijn als we morgen niet winnen, maar dan ben je wel afhankelijk van anderen. We gaan natuurlijk voor een maximaal resultaat en dat is de winst."

Héctor Moreno heeft alle geloof in een overwinning op Wolfsburg. "Zeker met de steun van onze fans in het stadion. We speelden in Duitsland een goede wedstrijd. Uiteindelijk was het resultaat teleurstellend, maar we houden vertrouwen in een goed resultaat morgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen