Coach Feyenoord-beloften looft instelling Immers

3 november 2015, 10:04

Jaren was Lex Immers een vaste waarde in het eerste van Feyenoord, maar sinds deze zomer is de rol van de middenvelder uitgespeeld. Hij behoorde de afgelopen duels niet eens tot de selectie en speelt zijn wedstrijdjes met de beloften. Dat doet hij op bewonderenswaardige wijze, stelt coach Patrick Lodewijks.

Naast Immers moet ook Jens Toornstra, die eveneens zijn basisplek bij het eerste kwijt is, vaak opdraven bij Jong Feyenoord. Daar lopen ze er allesbehalve de kantjes vanaf, ziet Lodewijks tot zijn tevredenheid. "Die jongens geven alles wat ze hebben", zegt de voormalig doelman in gesprek met RTV Rijnmond.

Met Jong Feyenoord speelde Immers maandag tegen de beloften van Heerenveen. Gelukkig speelde de Hagenaar niet. "In zo'n wedstrijd snap ik dat je een spoortje van frustratie ziet. Hij vult het prima in. Ik heb niets aan te merken op Lex, maar dat geldt voor iedereen die hier speelt", aldus Lodewijks. "Het is niet altijd even goed, maar dat maakt mij geen reet uit. Ik kan niet van ze eisen dat ze goed spelen. Ik kan wel vragen of ze er alles aan doen om zo goed mogelijk te spelen en dat doen ze. Een groot compliment voor deze jongens."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen