Bale en Ramsey missen oefeninterland tegen Oranje

Ger
4 november 2015, 12:58

Het Nederlands elftal treft Wales op vrijdag 13 november niet in de sterkste opstelling. Sterspeler Gareth Bale laat de vriendschappelijke interland in Cardiff schieten. De 26-jarige aanvaller zou aanvankelijk in de selectie worden opgenomen, maar na overleg met Real Madrid heeft bondscoach Chris Coleman anders besloten.

Bale kampt met een kuitblessure en zijn Spaanse werkgever wil geen risico's met hem nemen. De vleugelspeler ontbrak de laatste vier wedstrijden van Real, maar traint sinds kort wel weer voorzichtig mee. Ook een andere sterkhouder in het elftal van Wales, Aaron Ramsey, zal niet in actie komen tegen Oranje. De middenvelder van Arsenal staat aan de kant door een hamstringkwetsuur. Hij liep de blessure twee weken terug op tijdens de met 2-0 gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Bayern München.

Wales plaatste zich in tegenstelling tot Nederland wel voor het EK van 2016. De ploeg van Coleman eindigde achter groepswinnaar België op de tweede plaats, goed voor rechtstreekse deelname aan het toernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen