Maduro: "We zullen met veel energie moeten spelen"

4 november 2015, 17:51

Volgens Hedwiges Maduro is de opdracht die FC Groningen donderdag heeft voor de thuiswedstrijd tegen Slovan Liberec, in de vierde speelronde van de groepsfase van de Europa League, duidelijk. Winnen, meent de oud-Ajacied.

"We spelen thuis, willen nog graag meedoen in de groep en daarom moeten we winnen", zegt Maduro op de officiële website van FC Groningen. "We voelen ons in Euroborg sterk, zullen met zelfvertrouwen de wedstrijd ingaan en moeten zorgen dat we zo snel mogelijk het publiek erachter krijgen. We zullen met veel energie moeten spelen."

Volgens Maduro is Slovan Liberec een stugge tegenstander. "Zij zullen hier ook voor de winst komen en ruiken ook hun kansen", gaat hij verder. "Er zit veel kracht en passie in hun spel, maar ze weten waarschijnlijk ook dat wij thuis sterk zijn. We moeten vooral van onze eigen kracht uitgaan en gaan vol voor de winst."

FC Groningen is met één punt de hekkensluiter in de groep, Liberec bezet met vier punten de tweede plaats. Sporting Braga gaat met de volle negen punten aan kop, Marseille heeft drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen