Barça hoopt dat uitgevallen Rakitic de Clásico haalt

5 november 2015, 08:18

De blessure van Ivan Rakitic was voor FC Barcelona een flinke domper op de feestvreugde, gedurende de Champions League-zege op BATA Borisov. De Kroaat moest zich al na twintig minuten laten vervangen, Munir El Haddadi kwam voor hem in de ploeg. Coach Luis Enrique van Barça hoopt dat de blessure meevalt.

"We kunnen een hoop positieve dingen meenemen uit deze wedstrijd, het enige negatieve was de blessure van Ivan", sprak de trainer na afloop van het duel. Over ruim twee weken, op 21 november, staat voor Barça de Spaanse Clásico tegen Real Madrid op het programma. Beide aartsrivalen staan momenteel gedeeld aan kop in de Spaanse Primera Division. "Of hij die wedstrijd haalt is afwachten. Dat hangt van de doktoren af, maar duidelijk is dat hij het komende duel niet kan spelen. Het belangrijkste is dat hij volledig herstelt. Het zit is momenteel niet mee qua blessures, hierdoor kunnen we spelers minder rust geven."

Door de zege op BATE Borisov, 3-0, is Barça vrijwel zeker van een plek bij de laatste zestien in de Champions League. Alleen als het zijn laatste twee duels verliest kan het nog misgaan voor de Catalanen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen