Liberec-coach: "Denk dat we hier punten kunnen halen"

5 november 2015, 09:11

Slovan Liberec hoopt donderdag goede zaken te kunnen doen in de jacht op Europese overwintering. De Tsjechen staan na drie wedstrijden tweede in Groep F en hopen die positie in Euroborg te verdedigen. FC Groningen, dat eerder in Tsjechië op de valreep een punt pakte, is daar de tegenstander.

"Het is zeker heel belangrijk", blikt coach Jindrich Trpisovsky van Slovan op de website van FC Groningen vooruit op de Europa League-wedstrijd van donderdag. "We hebben twee weken geleden in de slotfase helaas punten laten liggen en dus willen we de punten nu hier graag alsnog ophalen. FC Groningen heeft de laatste weken Europees en in de competitie in verschillende systemen gespeeld, dus het is moeilijk om in te schatten hoe ze gaan spelen. We zijn op beide manieren voorbereid. Ik denk dat we hier punten kunnen halen."

Slovan Liberec staat na drie duels op vier punten, FC Groningen heeft er pas één. De bekerwinnaar moet in Euroborg winnen om uitzicht te houden op een plek bij de laatste zestien van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen