Schoenen Sporting Braga gestolen uit kleedkamer

5 november 2015, 18:58

Opmerkelijk nieuws vanuit Frankrijk. In de kleedkamer van het Stade Vélodrome, waar vanavond (donderdag) het Europa League-duel tussen Olympique Marseille en Sporting Braga wordt gespeeld, blijken vannacht dieven op bezoek te zijn geweest. Zij zijn ervandoor gegaan met alle schoenen van de spelers van de Portugese club.

Braga speelt het duel in en met Marseille onder protest. Eigenlijk wilde de Portugese club helemaal niet aantreden, maar veranderde van gedachten toen het te horen kreeg dat het daarmee een fikse boete en uitsluiting zou riskeren. Met welke schoenen Braga speelt, is niet duidelijk. Marseille stelde een privévliegtuig ter beschikking om nieuw schoeisel vanuit Portugal over te laten komen, maar daar voelde Braga weinig voor, net als voor het voorstel om met schoenen van de Franse tegenstander te spelen.

Braga is met negen punten de koploper in de groep, Marseille heeft drie punten. Slovan LIberec (vier punten) en FC Groningen (één punt) zijn de andere teams in de poule. Zij staan vanavond tegenover elkaar in de Euroborg.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen