Liverpool boekt eerste zege, Rapid Wien ronde verder

5 november 2015, 21:41

Liverpool heeft voor het eerst dit seizoen een driepunter gescoord in de Europa League. De ploeg van coach Jurgen Klopp zegevierde donderdag in Rusland met 0-1 over Rubin Kazan, door een goal van Jordan Ibe in de 52ste minuut. In dezelfde groep sloten FC Sion en Girondins Bordeaux in Zwitserland af op 1-1. Door een eigen goal van Clement Chantôme in de vierde minuut van de extra tijd behield Sion haar ongeslagen status, Thomas Touré had Bordeaux in de 67ste minuut op 0-1 gezet.

In groep B van de Europa League hebben nog alle vier de deelnemers kans op een plek in de knock-outfase. Na vier van de zes speeldagen gaat Sion met acht punten aan kop. Liverpool bezet met zes punten de tweede plaats. Bordeaux is met drie punten de nummer drie, Rubin Kazan is met een punt minder de houder van de rode lantaarn.

In poule E hield Rapid Wien haar honderdprocentscore intact met een 1-2 zege bij Viktoria Plzen. Daardoor is de ploeg uit Oostenrijk al zeker van een plek in de tweede ronde. Philipp Schobesberger was met twee goals de matchwinner voor Rapid Wien in Tsjechië, Jan Holenda maakte tussendoor gelijk.

Villarreal won in dezelfde groep met 1-2 bij Dinamo Minsk. Door een tegengoal van Maksim Vitus kwamen de Spanjaarden in de 69ste minuut nog wel met 1-0 achter, maar daarna kantelde Roberto Soldado met twee doelpunten de score. De spits maakte in de 72ste minuut gelijk uit een penalty en was een klein kwartier later verantwoordelijk voor de 1-2. Villarreal heeft negen punten en is zo goed als zeker van een plek bij de laatste 32. De voorsprong op Plzen bedraagt zes punten, Dinamo Minsk is nog zonder punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen