ADO blijft steken op 1-1: "Heb me mateloos geïrriteerd"

6 november 2015, 23:55

ADO Den Haag wist de fraaie zege op Feyenoord van vorige week in Limburg vrijdagavond geen vervolg te geven. De nummer twaalf van de Eredivisie bleef bij Roda JC steken op een 1-1 gelijkspel. ADO speelde het laatste halfuur met een man meer, maar wist de overtalsituatie niet uit te buiten. Dit tot frustratie van coach Henk Fraser.

"Wij zijn nog niet zo ver om een overtal uit te spelen. Ik heb me mateloos geïrriteerd. We roepen dit over onszelf af. We moeten beter kunnen", baalde de oefenmeester in gesprek met Omroep West. "Als je kijkt naar de eindfase heeft het deels te maken met geluk afdwingen. Maar ook met keuzes maken. Wij hebben de numerieke meerderheid niet goed uitgespeeld."

Roda-spits Tomi Juric kreeg rood voor een vermeende elleboogstoot. "Tomi maakte een slaande beweging. Het is niet slim van hem", blikte slachtoffer Aaron Meijers terug op dat moment. "Het was niet overdreven hard, maar de vierde man zag het", aldus de linksback, die met zijn ploeg uiteindelijk niet wist te winnen van Roda. "Zij gingen  na de rode kaart compacter spelen, dat was niet voordelig voor ons. We hebben twee duren punten laten liggen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen