Vejinovic: "Gat in de lucht gesprongen toen ik het hoorde"

7 november 2015, 10:58

Het zijn mooie tijden voor Marko Vejinovic. De 24-jarige middenvelder beschikt over een basisplaats bij Feyenoord en werd deze week, voor het eerst, opgeroepen voor het Nederlands elftal. De verdedigende middenvelder maakt deel uit van de selectie van Oranje voor de oefenduels met Wales en Duitsland. Hij is vanzelfsprekend zeer gelukkig met zijn uitverkiezing.

"Misschien oog ik niet zo, maar ik ben echt dolblij dat ik voor Oranje ben geselecteerd", jubelt hij in De Telegraaf. "Ik heb een gat in de lucht gesprongen toen de trainer (Giovanni van Bronckhorst, red.) het me vertelde. Mijn focus ligt op de Klassieker tegen Ajax, daardoor zit ik hier bij Feyenoord dit weekeinde nog even in een andere setting. Maar thuis vier ik deze uitverkiezing wel, hoor."

Vejinovic heeft nooit hoeven kiezen tussen Nederland en Servië, het land waar zijn roots liggen. "Iedereen vergeet dat Nederland mijn geboorteland is. Ik vind spelen voor Nederland iets moois. Ik ben er trots op dat ik gevraagd ben voor Oranje en ik wil me laten zien bij het Nederlands elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen