Goossens: "Samenspelen met Trezeguet is geweldig"

7 november 2015, 11:40

John Goossens maakt bijzondere dingen mee in het buitenland. De aanvallende middenvelder liet vorig jaar zijn contract bij Feyenoord ontbinden en ging het avontuur in India aan, hij tekende bij Pune City. De Nederlander, die momenteel bij het Roemeense Voluntari speelt, kijkt met verbazing terug op zijn periode in India.

Goossens speelde maar drie maanden voor Pune City, maar die periode heeft desondanks grote indruk gemaakt op hem. "Ik heb er zó veel indrukken opgedaan", vertelt hij aan VI. "En ik moet zeggen, alle vooroordelen die mensen over het land hebben zijn ook wel bevestigd. Het is rommelig, op veel plaatsen behoorlijk vies en als koe heb je een beter leven dan als vrouw. Maar puur oordelend over het voetbal, was het genieten. Niet van het niveau, wel van de entourage binnen de club. Samenspelen met Trezeguet is natuurlijk geweldig. Op het middenveld vormde ik een duo met de oude Kostas Katsouranis. En Jermaine Pennant stond op de vleugel."

Goossens is blij dat hij in India heeft gespeeld, al scheelde het niet veel of hij had getekend bij het Engelse Middlesbrough. "Na mijn vertrek bij Feyenoord was ik rond met Middlesbrough, op dat moment een van de topploegen op het tweede niveau. Op een vrijdag zou ik mijn handtekening zetten onder een contract", blikt hij terug. "Uiteindelijk besloten we het tekenen over het weekend te tillen. Wat denk je dat er gebeurt? Uitgerekend dat moment scheurt de rechtsback een kruisband, waardoor Middlesbrough zijn budget moest gebruiken voor een nieuwe verdediger. Daar ging mijn transfer…"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen