"De nul, hij maakt er twee, drie punten en dat was het wel"

8 november 2015, 10:42

Promovendus NEC maakt een geweldige start van het seizoen door. Tegen De Graafschap boekte de kampioen van de Jupiler League alweer de zesde overwinning, waardoor het opklom naar de zesde plaats in de Eredivisie. Een geweldige prestatie, al blijft verdediger Rens van Eijden kritisch. Het spel van zijn ploeg tegen hekkensluiter De Graafschap, eveneens gepromoveerd naar het hoogste niveau, was niet best.

Op de clubsite vat Van Eijden de wedstrijd tegen De Graafschap pakkend samen: "Je houdt de nul, Santos scoort twee keer, je hebt er drie punten bij en dat was het wel. Je wint zonder groots te spelen. De Graafschap is geen ploeg waar je even overheen loopt, maar dat hadden we vooral ook aan onszelf te wijten."

Van Eijden erkent dat de huidige klassering van NEC geweldig is. "Iedereen is blij met de plek waarop we staan en het resultaat dat we hebben behaald, maar dat neemt niet weg dat we in mijn ogen niet dezelfde scherpte en agressie hadden als vorige week tegen AZ", verwijst hij naar de 2-4 zege in Alkmaar. "Je ziet het vaker en op elk niveau dat je na een goede overwinning de week erna een lastige wedstrijd beleeft. Wij moeten terug naar onze basis. Vandaag hebben we veel te veel kansen weggegeven en niet gespeeld naar ons kunnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen