NEC meldt zich voor spits hoofdklasser Noordwijk

9 november 2015, 22:13

Een opvallende promotie lonkt voor Jaap van Duijn. De spits van Noordwijk, dat uitkomt in de hoofdklasse B, staat in de belangstelling van eredivisionist NEC. "Ze hebben gebeld en willen me er graag bij hebben", verklapt de inmiddels 24-jarige aanvaller op de website voetbalindebollenstreek.nl.

Volgens Van Duijn mag hij binnenkort op proef komen bij NEC. "Ze gaan een wedstrijd regelen, maar wanneer is nog onbekend. Het is eigenlijk nog te pril om er uitspraken over te kunnen doen, maar het is al leuk dat ze interesse hebben." Van Duijn is een oude bekende van coach Ernest Faber van NEC, de twee werkten in het verleden samen in de jeugdopleiding van PSV. Eerder dit seizoen speelde de spits met zijn amateurclub tegen NEC in de KNVB Beker. Desondanks had Van Duijn het telefoontje uit Nijmegen niet verwacht. "Ik ben al 24 en dan verwacht je niet dat zo'n club nog belt. Aan de andere kant weet Faber wat ik kan."

Van Duijn ambieert een avontuur in het betaald voetbal, maar niet ten koste van alles. "Als er een mooie club komt, met een goed voorstel, dan zou ik gek zijn om het niet te doen. Aan de andere kant zit ik goed bij Noordwijk, en ben ik er voor mijn gevoel nog lang niet klaar. Ook ben ik aan het kijken voor een huisje in Katwijk. We zien het wel. Komt het, dan komt het. En zo niet, ook prima. Zo sta ik erin", legt hij uit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen