Feyenoord bindt Verdonk: "Hij heeft enorm veel talent"

11 november 2015, 16:34

Feyenoord is er in geslaagd om Calvin Verdonk langer binnenboord te houden. De club heeft met de achttienjarige verdediger een principeakkoord bereikt over een nieuw contract, dat loopt tot de zomer van 2020. Dat maakt de nummer drie van de Eredivisie via de digitale kanalen wereldkundig.

Verdonk hoopt snel naar speelminuten in het eerste toe te groeien. "Ik wil nog heel lang bij Feyenoord blijven", reageert de jeugdinternational op de website van zijn werkgever. "Ik ben natuurlijk heel blij mee met het contract. Zelf hoefde ik niet na te denken over dit aanbod van Feyenoord. Ik ben hier opgeleid en wil hier nog jaren spelen", aldus de verdediger, die dagelijks meetraint met de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

Technisch directeur Martin van Geel vindt dat Feyenoord goede zaken doet met het langer binden van Verdonk. "Calvin is een speler met enorm veel talent. Het is niet voor niets dat hij al jaren deel uitmaakt van nationale ploegen en op deze leeftijd aanvoerder is van Jong Feyenoord. Hij heeft een groot spelinzicht, een uitstekende trap in zijn linkerbeen en is sterk in de duels. Bovendien kan hij op meerdere posities uit de voeten. We zijn er heel blij mee dat we Calvin voor zo'n lange periode aan Feyenoord hebben kunnen binden en hebben veel vertrouwen in zijn verdere ontwikkeling."

Verdonk heeft één duel in de Eredivisie gespeeld. Hij kwam in maart van dit jaar in actie in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen