Grim blij met zege Jong Oranje, maar niet met spel

12 november 2015, 22:12

Jong Oranje-coach Fred Grim is blij met de overwinning van zijn elftal in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland U21. De Nederlandse talenten zegevierden donderdag in Tilburg met 1-0 over de Wit-Russen, al is Grim niet tevreden over het vertoonde spel.

"Je pakt drie punten, dat is dan naar tevredenheid. Maar de manier waarop, daar ben ik niet echt heel vrolijk van geworden", zegt Grim tegen FOX Sports, geciteerd door KNVB-website OnsOranje.nl. In de slotfase werd het nog spannend. "Dat roep je over jezelf af als je het duel niet eerder in het slot gooit. Gelukkig stond Van der Hart er voor ons. Spelers moeten elkaar aanspreken, elkaar even bij de haren pakken. We hebben afgesproken dat we heel veel energie zouden stoppen in deze wedstrijd. Dat er veel beweging was. Dat is totaal niet gelukt in mijn beleving."

"In het eerste half uur werd er goed gevoetbald. Maar het niveau van de wedstrijd tegen Cyprus hebben we zeer zeker niet gehaald. We hebben met een beperkte inspanning dit resultaat geboekt", aldus Grim. "Maar wij staan chagrijnig te zijn, andere landen zijn gewoon blij met de punten. Wij willen dit op een andere manier, maar ik ben wel blij dat we de drie punten hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen