"Tevreden bij Feyenoord, ondanks dat ik niet speel"

14 november 2015, 15:55

Lex Immers was jarenlang een belangrijke kracht op het middenveld van Feyenoord, maar de aanvallende middenvelder komt er onder Giovanni van Bronckhorst niet meer aan te pas. De ervaren middenvelder denkt echter nog niet aan een vertrek uit Rotterdam.

"Ik ben nog steeds tevreden bij Feyenoord, ondanks dat ik niet speel", vertelt hij in het AD. "Feyenoord heeft een aantal keer op rij gewonnen dus daar kan ik niks van zeggen. Maar goed, als ze nu ineens drie keer op rij verliezen, moet de trainer weer keuzes gaan maken. Misschien kom ik dan weer aan spelen toe. Ik blijf hard trainen en op mijn kans wachten. De trainers kunnen mij er nooit op pakken dat ik er met mijn pet naar gooi."

In de media is al regelmatig gesproken over een mogelijke terugkeer van Immers bij ADO Den Haag. De fans van de Haagse club lijken daar wel oren naar te hebben, want zij hingen twee geleden een groot spandoek op voor Immers, die toen met Feyenoord in Den Haag speelde. "Dat was gaaf en eervol", blikt hij terug. "Ik zou liegen als ik zeg dat het me niks deed. Ooit keer ik hier terug. Maar ik ben nog steeds tevreden bij Feyenoord, ondanks dat ik niet speel", aldus de Hagenaar. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen