Huntelaar zou afgelasting snappen: "Voetbal is bijzaak"

14 november 2015, 16:39

Klaas-Jan Huntelaar zou er begrip voor hebben als de Duitse voetbalbond zou besluiten om de oefeninterland van dinsdag tegen Nederland af te gelasten. Dat laat de aanvaller weten aan De Telegraaf. Huntelaar is behoorlijk ontdaan van de aanslagen in Parijs van vrijdag.

De selectie van Duitsland speelde vrijdagavond in Parijs tegen Frankrijk. Tijdens de wedstrijd waren er knallen van de aanslagen in het stadion te horen. "Wij krijgen het mee via de media, maar deze jongens hebben het in werkelijkheid meegemaakt", beseft Huntelaar. "Je moet natuurlijk nooit zwichten voor terreur, maar als de Duitse voetbalbond anders beslist dan snappen wij dat. Voetbal is nu bijzaak."

De spits had vrijdag contract met Leroy Sané, zijn Duitse ploeggenoot van Schalke 04. Sané (foto) behoorde voor het eerst in zijn loopbaan tot de selectie van Duitsland en zag zijn debuut door de gebeurtenissen uitlopen op een nachtmerrie. "Hij vertelde dat ze de nacht in het stadion moesten doorbrengen. Hij wilde maar één ding en dat was zo snel mogelijk naar huis. Eerst hadden ze niet door dat er sprake was van terreur. Ze dachten dat het maar om vuurwerk ging", besluit Huntelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen