Boëtius: "Had me wat anders voorgesteld van mijn start"

14 november 2015, 19:15

De transfer van Jean-Paul Boëtius van Feyenoord naar het Zwitsers FC Basel is nog geen daverend succes gebleken. De buitenspeler heeft, mede door blessures, nog niet kunnen imponeren bij zijn nieuwe werkgever en dat steekt de aanvaller.

In het Algemeen Dagblad doet hij zijn verhaal. "Ik ben anderhalve maand geblesseerd geweest. Tegen Grasshoppers maakte ik mijn rentree. En ik speelde direct tachtig minuten. Ik voel heel veel vertrouwen van Urs Fischer, de trainer", aldus de aanvaller, die baalt van zijn eerste periode bij Basel. "Ik had me wat anders voorgesteld van mijn start in Zwitserland. Als je bij een nieuwe club komt, wil je je direct tonen, laten zien wat je in je mars hebt. Dat heb ik nog niet kunnen doen."

"Ik heb vooral langs de kant gestaan", vervolgt hij. "Maar het vertrouwen dat ik krijg, doet me heel goed. Ik hoop dat snel terug te kunnen betalen. We staan eerste in de competitie, met tien punten voorsprong op de nummer twee (Grasshoppers, red.). Dat we in de voorrondes van de Champions League zijn uitgeschakeld, was een klap voor de club. En ook voor mij, want ik wilde graag op dat niveau spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen