Scholes: "Ik zeg niet te veel, Louis luistert misschien mee"

15 november 2015, 13:22

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Paul Scholes en Louis van Gaal. Als analist voor de Britse televisie uitte de voormalig middenvelder de afgelopen periode meerdere keren forse kritiek op de werkwijze van de coach. "Het is geen team waar ik graag in had willen voetballen", zei hij onder meer.

De woorden van Scholes vielen slecht bij Van Gaal, die liet weten te balen van de kritiek van het clubicoon. Het zou leiden tot onzekerheid bij spelers en onvrede bij het publiek, zo redeneerde de Nederlander.

Bij een liefdadigheidsevenement werd Scholes dit weekend, als spreker, weer gevraagd naar zijn mening over Man United. Ditmaal koos hij zijn woorden zorgvuldig. "De afgelopen dertien maanden is het spel niet geweldig geweest", zei hij over het tijdperk-Van Gaal. "Maar ik kan beter niet te veel zeggen, want Louis luistert misschien mee. Hij spreekt van een bepaalde filosofie, een proces. Maar voor mij heeft Manchester United geen filosofie nodig. De fans willen aanvallend voetbal en doelpunten zien, dat is waar deze club voor staat."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen