Janmaat: "Doen er alles aan om Vardy niet te laten scoren"

19 november 2015, 10:26

Daryl Janmaat hoopt komende zaterdag in de thuiswedstrijd van Newcastle United tegen Leicester City een einde te maken aan de doelpuntenreeks van Jamie Vardy. De 28-jarige spits kwam in de afgelopen negen Premier League-duels telkens tot scoren. Als Vardy ook tegen Newcastle doel treft, dan evenaart hij het competitierecord van Ruud van Nistelrooy namens Manchester United uit 2003.

"We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij (Vardy, red.) niet zal scoren tegen ons", zegt Janmaat in gesprek met Sky Sports. "We gaan ons op hem voorbereiden. Ik hoop dat we hem kunnen afstoppen, al is dat vanwege zijn snelheid niet gemakkelijk. Maar wij hebben wel een aantal snelle verdedigers. Ik weet niet wie van ons de snelste is, misschien ben ik dat wel. Maar wie ook te maken krijgt met Vardy, we moeten op hem voorbereid zijn. Het is niet alleen zijn snelheid, hij is ook een goede voetballer en heeft op dit moment ontzettend veel vertrouwen. Hij doet het uitstekend voor Leicester."

Met tien punten uit twaalf wedstrijden staat Newcastle United zeventiende in de Premier League. Mede door de scoringsdrift van Vardy is Leicester City met vijftien punten meer de nummer drie van de ranglijst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen