Heracles Almelo nog zonder Vujicevic tegen Excelsior

21 november 2015, 14:05

Dario Vujicevic ontbreekt zondag nog bij Heracles Almelo in de thuiswedstrijd tegen Excelsior. De middenvelder maakte eerder deze week na blessureleed zijn rentree in het oefenduel met hoofdklasser DOS '37, maar coach John Stegeman heeft hem nog niet opgenomen in de selectie voor het treffen met Excelsior.

Oussama Tannane en Peter van Ooijen keerden tegen DOS '37 eveneens terug van een blessure en zijn er wel bij tegen Excelsior. Stegeman kan verder niet beschikken over Thomas Bruns (geschorst), Wout Droste (beenblessure) en Gonzalo Garcia (niet wedstrijdfit), klinkt het op de clubwebsite.

Heracles benutte het interlandweekend voor een oefenduel met Hamburger SV. In Duitsland werd met 5-0 verloren, Stegeman spreekt van een 'heel leerzaam' duel. "Je speelt tegen een grote buitenlandse club, die volgens mij met een begroting van 125 miljoen euro werkt. De uitslag zegt me niet zoveel, maar er zaten wel een paar aspecten in waar wij beter van moeten worden. Als je ziet met hoeveel geduld en discipline HSV speelt, hoe nauwkeurig ze zijn in balbezit en hoe snel ze de 'restverdediging' op orde hebben… Dat is heel knap. Ook op het fysieke vlak kunnen wij nog een stap maken. Kortom: mooi en nuttig om tegen zo'n tegenstander te spelen."

"Het wordt een zware wedstrijd. Excelsior heeft een heel gedisciplineerde, goed georganiseerde ploeg met af en toe druk naar voren", blikt Stegeman vooruit. "Ze zijn goed in de omschakeling, dus we moeten alert en waakzaam zijn. Excelsior is een geduchte tegenstander, maar we moeten ons eigen spel spelen en er vol opvliegen. Met de steun van ons thuispubliek willen we er een mooie wedstrijd van maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen