Moslim El Jebli: "Zie nu mensen anders naar me kijken"

20 november 2015, 15:22

Als streng gelovige moslim ondervindt Youssef El Jebli hinder van hetgeen momenteel gebeurt in de wereld. De middenvelder van De Graafschap merkt dat de angst en scepsis jegens moslims groot is. Hij betreurt de situatie en de afgelopen aanslagen in Parijs ten zeerste, zegt hij bij Omroep Gelderland.

"Ik ben er echt zwaar tegen wat er gebeurt, maar wil me er niet teveel mee bemoeien", aldus de 22-jarige oud-speler van FC Lienden. "Ik zie nu af en toe mensen iets anders naar me kijken. Ik begrijp wel dat mensen bang zijn dat er iets gaat gebeuren. Ik laat het gewoon voorbij gaan. Ik focus me op De Graafschap."

De kans is groot dat hij komend weekend weer eens in de basis mag beginnen, hij vervangt de geschorste Robin Pröpper. "Ik ga brengen wat ik altijd heb gedaan. Mijn aanvallende kwaliteiten, voorzetten en een actie. En hard werken voor het team. Het is heel vervelend dat we maar twee punten hebben. Zeker omdat we vaak beter zijn dan de tegenstander, maar dan scoren zij steeds en lopen we achter de feiten aan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen