Jurjus: "We zouden ook onder Van Gaal laatste staan"

21 november 2015, 14:07

Geen enkele club in de hoogste afdelingen van de Europese competities presteert zo slecht als De Graafschap in de Eredivisie. De ploeg uit Doetinchem staat na twaalf speelronden op slechts twee schamele punten. Doelman Hidde Jurjus van de hekkensluiter denkt dat zijn ploeg simpelweg kwaliteit tekort komt.

"We weten dat we minder zijn dan de rest", zegt de keeper tegen de NOS. Volgens hem zijn de slechte prestaties dan ook niet in de schoenen van coach Jan Vreman te schuiven. "Dan kan je wel Louis van Gaal voor de groep zetten, maar dat maakt geen verschil."

Als De Graafschap de laatste plaats wil verlaten, dan moet het in de komende duels met FC Groningen en SC Cambuur punten halen. "Je zou het de 'weken van de waarheid' kunnen noemen, maar we kunnen in een weekend zo veel omdraaien. Als we van Groningen winnen, komen we in de buurt van de zeventiende plaats. Maar als we niet winnen, dan kan dat een week later ook nog", doelt Jurjus op het uitduel met Cambuur. De Graafschap heeft vijf punten minder dan Cambuur en Willem II.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen