Promes helpt Spartak Moskou aan belangrijke zege

Jw
22 november 2015, 19:43

Quincy Promes is zondag belangrijk geweest voor Spartak Moskou. De Oranje-international scoorde één keer in de thuiswedstrijd tegen FK Krasnodar, die met 3-2 gewonnen werd door Spartak. Daarnaast gaf de oud-speler van FC Twente een assist. Door de zege kruipt Spartak weer voorzichtig richting de bovenste regionen van de Russische competitie. 

De Braziliaan Ari, voormalig speler van AZ, opende de score namens Krasnodar. De valse start werd vervolgens in twee minuten tijd goedgemaakt. Denis Glushakov maakte eerst op aangeven van Promes de gelijkmaker, waarna de Nederlander zelf de belangrijke 2-1 verzorgde. Het werd uiteindelijke en spectaculaire wedstrijd, die twee kanten op had kunnen gaan. Glushakov was opnieuw belangrijk door de derde treffer van Spartak voor zijn rekening te nemen. Andreas Granqvist, ex-FC Groningen, deed in de slotfase nog wat terug, maar de zege ging naar de thuisploeg. 

Promes gaat nu door zijn achtste doelpunt van het seizoen aan de leiding in het topscorersklassement van Rusland. Hij moet de eerste plek wel dele met Lorenzo Melgarejo en Artem Dzyuba.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen