Bosz bang voor schorsing en houdt zich daarom stil

Jw
22 november 2015, 21:23

Vitesse-trainer Peter Bosz voelt zich door de KNVB monddood gemaakt. De trainer van Vitesse werd na afloop van de wedstrijd tegen ADO Den Haag gevraagd naar zijn mening over de vermeende overtreding op Mike Havenaar, waar een strafschop en de gelijkmaker uit voortkwam. Maar Bosz weigerde zijn opinie te delen.

"Laat ik hier maar niets over zeggen. Schijnbaar mag je je mening niet geven zonder geschorst te worden", aldus Bosz tegenover Omroep Gelderland. De oefenmeester is net terug van een schorsing van vier wedstrijden, nadat hij in de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo verbaal protest voerde tegen de arbitrage. "Ik ben wat ouder geworden, maar hier word ik niet wijzer van. Ik wil graag volgende week op de bank zitten, dus laat ik hier maar niets over zeggen."

Mike Havenaar en Kelvin Leerdam zochten elkaar op in het strafschopgebied, wat leidde tot wat duw- en trekwerk over en weer. De spits van ADO Den Haag ging echter liggen en scheidsrechter Bas Nijhuis gaf op advies van zijn grensrechter een strafschop. Na afloop waren de hoofdpersonen in kwestie het er echter over eens dat het geen penalty was. "Het is gewoon een duel, maar ik vond niet dat het een penalty was", zei Leerdam tegen de NOS. "Dat zei Havenaar zelf ook na afloop tegen me. Hij was wel blij dat de scheidsrechter hem gaf en ik natuurlijk wat minder."

Vitesse hield daardoor slechts een punt over aan het treffen in Den Haag (2-2). Maar Bosz was ook niet tevreden over het spel van zijn ploeg. "Je hebt lef nodig om er doorheen te komen. Dan moet je ook een bal durven te verliezen. We kregen juist meer ruimte in de tweede helft. Dat is in ons voordeel. Als wij wel lef tonen, zakken zij echt wel weer in. Maar dit was onder ons niveau", besloot hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen