El Ahmadi en Elia leven mee met FC Twente

23 november 2015, 08:08

Karim El Ahmadi en Eljero Elia hebben te doen met FC Twente. De twee behoorden in het verleden tot de sterkhouders van de Enschedse club, die inmiddels behoorlijk is afgegleden. Zondag waren El Ahmadi en Elia met Feyenoord in De Kuip met 5-0 te sterk voor hun oud-werkgever, die met negen punten vijftiende staat in de Eredivisie.

"FC Twente kan heel goed voetballen en ik hoop dat ze er snel weer bovenop komen. Zonde hoe het nu met Twente gaat, zowel sportief als financieel. Maar ik heb er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen", zegt El Ahmadi tegen het Algemeen Dagblad. Zijn vertrouwen is vooral gebaseerd op de achterban van FC Twente. "Deze club zit diepgeworteld in de regio. In mijn beginfase bij Twente was het ook een moeilijke tijd, maar de supporters zijn er altijd. Bij de club lopen ook genoeg mensen met verstand van zaken, die weten wat ze moeten doen om Twente er weer bovenop te helpen."

Elia vult aan: "Voor alle Twente-fans: het deed me wel pijn om mijn club zo te zien. Niet dat jullie denken 'het kan Ellie niks schelen'. Het komt allemaal goed!"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen