Spurs-manager Pochettino looft spelers na derbyzege

23 november 2015, 08:36

West Ham United was dit seizoen al te sterk voor Arsenal, Liverpool, Manchester City en Chelsea, maar Tottenham Hotspur liet zich niet neerslaan door The Hammers. Op het eigen White Hart Lane werd het Londense onderonsje zondag met 4-1 gewonnen, Spurs-manager Mauricio Pochettino is blij met het resultaat en het vertoonde spel.

"Ik ben heel tevreden met ons optreden en met de spelers, felicitaties aan hen", aldus Pochettino in gesprek met de BBC. "Het was een geweldige show en ik ben ontzettend trots, dat zijn we allemaal. Het belangrijkste is dat de spelers geloof hebben in onze manier van spelen en dat we op één lijn zitten qua spelopvatting. Dit is een grote stap voorwaarts, aangezien het een mooi voorbeeld was van hoe we willen spelen."

"Dit was volgens mij één van onze beste wedstrijden van het seizoen tot dusver", vervolgt Pochettino. "Het was een fantastische wedstrijd. Maar de volgende partij is altijd weer een uitdaging. Het is ons doel om stappen te blijven maken. We zijn nog jong en kunnen ons nog verbeteren, maar het is belangrijk om dezelfde mentaliteit te behouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen